Guides

Hvor kan jeg købe Goyard? Ekslusive butikker og onlineforhandlere

Hvis du undrer dig over, hvor du kan købe Goyard, behøver du ikke lede længere. Vores enkle guide kortlægger de autentiske forretninger og pålidelige onlineforhandlere til dit næste Goyard-køb, hvilket sikrer en problemfri shoppingoplevelse.

Det vigtigste at tage med fra denne guide:

Fysiske Goyard-butikker

Second hand marked for Goyard

Hvad du skal vide, før du køber

Hvorfor har Goyard ikke en onlinebutik?

I vores digitaliserede tidsalder kan man synes, at det er mærkeligt, at et brand opererer uden en onlinebutik. Men Goyard er ikke et typisk mærke. Huset har valgt at afstå fra e-handel og tilbyder kun fjernbestilling til dem, der bor i nærheden af en af deres butikker.


Denne tilgang udspringer af Goyards engagement i tradition og eksklusivitet, der sikrer, at produkterne kun sælges i autoriserede Goyard-butikker.


Denne strategi kan virke kontraintuitiv i den moderne verden, hvor online shopping er i højsædet. Men for Goyard er det en del af en større filosofi. Deres beslutning om at beholde produkterne offline hjælper dem med at opretholde en aura af knaphed og tiltrækningskraft.


Dette afspejler ikke kun deres dedikation til eksklusivitet, men inviterer også kunderne til at nyde en unik authentisk boutique-shoppingoplevelse.

Yellow Goyard tote ba
@collectorscage

Goyards officielle hjemmeside

Selvom man ikke kan købe Goyard-produkter online, giver deres officielle hjemmeside et indblik i mærkets verden. Den fremviser mærkets:


  • rig historie

  • Deres fantastiske håndværk

  • katalog over deres produktsortiment, med alt fra tasker til små lædervarer, rejseartikler, kufferter, tilbehør til tekstiler.

En af hjemmesidens unikke funktioner er dens online-simulator. Dette værktøj giver kunderne mulighed for at lære om og forberede sig til Goyard Art of Marquage, en personaliseringsservice, der er tilgængelig i butikken.


Hjemmesiden indeholder også en "Art of Marquage"-sektion, hvor kunderne kan udforske mulighederne for personlig tilpasning af produkter som Saint Louis-taskerne og Senat-poserne, selvom den faktiske service kun er tilgængelig i butikken.

Goyard Bag with the sunset in the background
@Collectorscage

Fysiske placeringer

For dem, der planlægger at shoppe Goyard, er det uundværligt at udforske deres fysiske butikker.


Brandets originale butik, MAISON GOYARD PARIS 233, som kan findes på 233 Rue Saint-Honoré, 75001 Paris, er et fremragende udgangspunkt. Når du træder indenfor, vil du blive mødt af en verden af luksus med et bredt udvalg af Goyard-produkter på hylderne.


Ud over flagship butikken i Paris har Goyard udvidet sin fysiske tilstedeværelse til forskellige steder i verden, herunder byer som f.eks:

  • New York

  • Beverly Hills

  • Miami

  • Dallas

  • San Francisco

  • Chicago

  • São Paulo

  • London

  • Monaco

  • Milano

  • Shanghai

  • Beijing

  • Shenzhen

  • Hong Kong

  • Singapore

  • Seoul

  • Busan

  • Tokyo

  • Nagoya

  • Osaka

  • Kyoto

Hver butik tilbyder en unik shoppingoplevelse, gennemsyret af brandets tradition og eksklusivitet, med en omhyggeligt kurateret kollektion.

Goyard stores in Biarritz, London, Beverly Hilss and Dallas
@Collectorscage

Maison Goyard i Paris

Maison Goyard i Paris er ikke bare en butik, men en port ind til Goyards verden. Det er ikke kun Goyards flagskibsbutik, med en belligenhed på Rue Saint-Honoré 223, hvor den har ligget siden 1834.Er butikken en af de ældste luxus butikker i verden. Butikken tilbyder en bred vifte af produkter, herunder:


  • poser

  • små lædervarer

  • Rejsetilbehør

  • Kufferter

  • tilbehør til kæledyr

  • Tekstiler

  • og meget mere

Fra det øjeblik, du træder indenfor, vil du være omgivet af mærkets tidløse elegance, opmærksomhed på detaljer og de fineste materialer, der alle afspejler den kvalitet, du forventer.


Siden 1834 har Goyard ekspanderet og åbnet flere butikker i Paris, og i dag har de i alt 4 butikker i Paris, hvoraf 2 ligger på den berømte gade "Rue Saint-Honoré".


Goyard-tasker produceret i begrænset antal er oftest mere efterspurgte og har derfor en højere pris, der starter ved ca. 3.050 dollars for Goyard Belvedere MM-tasken og når op på 4.450 dollars for Goyard Saigon PM-tasken.


På trods af den højere pris forbliver disse limited edition-tasker populære på grund af deres unikke design og eksklusivitet.

The original Goyard store next to the flagship 66 store in paris
@Collectorscage

Køb af Goyard second hand

Hvis en splinterny Goyard-taske ligger uden for dit budget, eller du simpelthen ikke har mulighed for at besøge en af de fysiske Goyard-butikker rundt om i verden, kan det være en mulighed at købe second hand.


Men det er vigtigt at være forsigtig, når man tænker på, hvor mange forfalskede Goyard-produkter, der findes på nettet. Det anslås, at 95% af de brugte Goyard-tasker, der sælges online, er falske. Derfor er det afgørende at købe fra en pålidelig forhandler for at sikre autenciteten af tasken..


Goyardine-lærredet, er den nemmeste måde at tjekke en Gyoard taskes autencitet, takket være dets håndmalede mønstre og unikke tekstur. Andre tegn på ægthed er taskens indre, som er lavet af beige lærred bestående af hør-, bomulds- og hampetråde med perfekt syede læderfor.


Ægte Goyard-støvposer er lavet af tyk bomuld, ikke polyester, og logoet og anden tekst skal være præcis og tydelig. Hvis der stadig er tvivl, kan Goyards kundeservice hjælpe med at autentificere et produkt.

Sikring af ægthed: Tips til køb af ægte Goyard-produkter

Det er vigtigt at sikre sig, at produkterne er ægte, når man køber Goyard online. En vigtig egenskab at tjekke er Goyardine-trykket på ægte Goyard-produkter, som skal fremstå skarpt med en let hævet tekstur på grund af det håndscreenede design.


Syningerne på Goyard-tasker skal være diskrete, og trådfarven står normalt i kontrast til tasken, bortset fra sorte tasker, som har sorte syninger.


Andre detaljer, man skal kigge efter, er varmestemplingen på ægte Goyard-varer, som er diskret og ensartet og viser "Goyard, Paris, Made in France" i den rækkefølge på tre separate linjer.


Ægte Goyard-lædervarer vil også have et serienummer bestående af tre bogstaver og seks cifre med en san serif-skrifttype, der er tydelig og konsekvent. Ved at holde disse tips for øje kan du trygt købe Goyard-produkter online og vide, at du får den ægte vare.

Online shopping med Goyard: Bekvemmelighed møder luksus

Selvom Goyard ikke har en dedikeret onlinebutik, findes der alternative muligheder for at købe deres produkter online. Betroede forhandlere som Collectors Cage tilbyder Goyard-produkter, hvis autenticitet er garanteret. .


Hvilket tilbyder en nem og sikker måde at shoppe Goyard-produkter på, fra dit eget hjem.


Men onlineshopping af Goyard-produkter kommer med sine egne udfordringer. Det er afgørende at sikre ægtheden af produkterne. Det er her, det bliver vigtigt at kende de særlige kendetegn ved ægte Goyard-produkter.

Paris Goyard Store and Londodn Goyard Store
@Collectorscage

Guide til Goyard for førstegangskøbere

Hvis du overvejer at købe din første Goyard-taske, er der flere faktorer, du skal være opmærksom på. Goyard-tasker varierer i pris, med enklere designs, der starter ved omkring $500 og mere detaljerede modeller, der går op til $6.300.

Vil du vide mere om priserne på Goyard-tasker? Tjek vores guide om størrelser og priser her


Førstegangskøbere kan overveje Goyards tote-serie, herunder taskerne St. Louis, Artois og Anjou, der alle er fremstillet af det karakteristiske coatede lærredsmateriale, som giver en blanding af holdbarhed og luksus.


Uanset om du er tiltrukket af den superlette, ustrukturerede opbygning og rummelighed i St. Louis-tasken eller foretrækker den ekstra struktur og lynlåslukningen i Artois-tasken, er der en Goyard-taske, der passer til dine behov .


Men før du foretager dit køb, er der et par ting, du bør vide.

White Goyard bag in a field of flowwers
@Collectorscage

Valg af din første Goyard-taske

At vælge sin første Goyard-taske kræver, at man overvejer aspekter som størrelse, struktur og anvendelsesformål. Louis PM-tasken er et populært valg blandt førstegangskøbere på grund af dens lette vægt og funktionalitet, herunder muligheden for at folde den fladt sammen, hvilket er ideelt til rejser.


På den anden side tilbyder Artois PM og MM et mere struktureret og professionelt look med funktioner som lynlåslukning og forstærket lærred, der passer til både afslappede og forretningsmæssige omgivelser. Din personlige statur og den påtænkte anvendelse bør guide din beslutning om størrelsen på Goyard-tasken, hvor PM-versioner ofte foretrækkes på grund af deres håndterbarhed.


Valg af den rigtige størrelse

Valget af den rette størrelse på en Goyard-taske afhænger af personlige præferencer og den tiltænkte daglige brug.


For eksempel kan Anjou-tasken, der fås i samme størrelse som den klassiske Goyard St. Louis, bruges til sammenlignelige lejligheder.


Goyard Saint Louis-tasken fås i størrelserne PM, GM og XXL sammen med en aftagelig pose, der giver forskellige bærekapaciteter, hvilket gør modellen velegnet til en række forskellige aktiviteter og anvendelser.


Når det kommer til pris og størrelse, er der en direkte sammenhæng mellem de to, da større størrelser ofte kræver en højere pris.


Når du vælger størrelse, bør du derfor også overveje dit budget og den værdi, du får for pengene.


Er du i tvivl om Goyards størrelser? Tjek vores Goyard-størrelsesguide her

Size comparison of Goyard Anjou, mini, Goyard Anjo PM and Goyard Anjou GMu
@Collectorscage

Hvad du skal vide, før du køber

Før du køber en Goyard-taske, er det vigtigt at tage højde for elementer som pris og taskens struktur .


For eksempel starter Goyard-tasker som St. Louis PM ved 1.285 dollars, mens varianter som Artois og Anjou har højere priser på grund af ekstra funktioner og materialer.


Det er vigtigt at forstå strukturen og funktionerne i forskellige taskemodeller for at kunne bruge dem i det daglige.


Overvej også taskens gensalgsværdi. Nogle Goyard-tasker, som Plumet, bevarer en betydelig del af deres oprindelige pris, hvilket gør dem til ikke bare et modestatement, men en værdifuld investering.

Eksklusive sæsonudgivelser

Goyards tiltrækningskraft stammer til dels fra de eksklusive sæsonfarver og -mønstre. I 2002 introducerede Signoles-familien tolv nye farver til Goyards historisk sorte Goyardine-lærred og udvidede brandets palet til at afspejle nutidens trends.


Disse limited edition-farver, som f.eks. en unik blå tote, har været særligt populære, hvilket viser, at det er tiltrækkende med karakteristiske farver i sæsonudgivelser med forede mønstre.


Disse eksklusive sæsonudgivelser tilføjer ikke blot et strejf af nyhed til Goyards traditionsrige æstetik, men gør også Goyards produkter mere værd at samle på.


Uanset om du er en erfaren samler eller førstegangskøber, giver disse eksklusive farver og designs et ekstra lag af appel til Goyards allerede uimodståelige charme.

Goyard bag Materials, Canvas and Leather
@Collectorscage

Sjældne og eftertragtede stykker

Ud over sæsonbetonede lanceringer introducerer Goyard også sjældne, eftertragtede varer, som bevarer eller overstiger deres oprindelige udsalgspris. Tasker som Goyard Belvédère beholder for eksempel op til 90% af deres oprindelige pris, og salgspriserne stiger år for år. Andre modeller, som Cap Vert-taskerne, kan bevare op til 97% af deres oprindelige salgsværdi.


Særligt sjælden er Goyard Plumet-tasken, som i gennemsnitkoster 111% af den oprindelige udsalgspris på grund af dens sjældenhed og populære crossbody-stil.


Begrænsede udgaver af Goyardine-lærredet, som den slående pink, introduceres lejlighedsvis og er meget eftertragtede af samlere og entusiaster.


Disse eftertragtede smykker øger ikke kun prestigen ved at eje et Goyard-produkt, men gør dem også til en værdifuld investering.

A rare pink Goyard plumet bag

Hvorfor Goyard skiller sig ud

På grund af sin unikke fusion af historie, håndværk og eksklusivitet skiller Goyard sig ud blandt de mange luksusmærker, der genkendes på sit ikoniske Goyardine-lærred.


Hver Goyard-taske er omhyggeligt fremstillet ved hjælp af ældgamle teknikker, der blander traditionelle metoder med moderne innovation, hvilket resulterer i deres særpræg og udbredte appel.



Goyardine-lærredet er derefter belagt med en specialiseret imprægneringsbehandling for at garantere overlegen kvalitet og lang levetid, hvilket øger brandets tiltrækningskraft.


En tur til en Goyard-butik byder på mere end en typisk shoppingtur. Det er en unik oplevelse, præget af personlig service, der tilføjer et unikt touch til kundernes luksusindkøb.


Hver butik er bemandet med kyndigt personale, der yder opmærksom service, så hver kunde føler sig værdsat og grundigt taget hånd om.


Bortset fra det store udvalg af produkter er det, der adskiller Goyard-butikkerne, den personaliseringsservice, de tilbyder. Kunderne har mulighed for at tilføje håndmalede monogrammer og motiver til deres køb og dermed give deres luksusvarer et personligt præg.

Muligheder for personalisering

Hos Goyard fungerer hver eneste vare ikke kun som et produkt, men også som et medium for personligt udtryk.Deres personaliseringsservice tilbyder håndmalede monogrammer, striber og et udvalg af motiver på produkter som tasker, punge og pasomslag.


Denne service, der typisk tager omkring fire uger, giver kunderne mulighed for at tilføje et personligt præg til deres luksusvarer, hvilket gør hvert køb helt unikt.


Selv før de besøger en butik, kan kunderne bruge online-simulatoren på Goyards hjemmeside til at udforske mulighederne for personalisering. Dette værktøj giver kunderne mulighed for at se deres tilpasninger, før de foretager købet i butikken.


Derudover tilbyder Goyard specialbestillinger, der er fremstillet af dedikerede kuffertmagere i deres værksteder i Sydfrankrig. Disse omhyggeligt håndlavede bestillinger får et unikt serienummer, som gør dem endnu mere eksklusive.


Goyards begrænsede tilgængelighed er designet til at opretholde mærkets dedikation til traditionelt håndværk og eksklusivitet.


Denne bevidste knaphed skaber en følelse af øjeblikkelighed hos forbrugerne, hvilket fører til øget efterspørgsel og øger den opfattede værdi og eksklusivitet af deres produkter.


Picture of af custom goyard piece

Resumé

I verden af luksusvarer skiller Goyard sig ud med sit engagement i tradition, eksklusivitet og personalisering .


Huset har ikke en onlinebutik, men produkterne kan købes i fysiske butikker over hele verden og gennem autoriserede onlineforhandlere.


Mærkets forpligtelse til autenticitet og kvalitet er tydelig i hvert eneste stykke, fra deres ikoniske håndtasker til deres små lædervarer.


Uanset om du er førstegangskøber eller en erfaren samler, er et besøg i en Goyard-butik en unik oplevelse.


Med deres udvalg af produkter, eksklusive sæsonudgivelser og muligheder for personlig tilpasning tilbyder Goyard en shoppingoplevelse, der handler lige så meget om rejsen, som den handler om destinationen.


Så hvorfor ikke tage springet og træde ind i Goyards verden?


Ofte stillede spørgsmål

Kan Goyard købes online?

Nej, Goyard kan ikke købes online, da mærket ikke har en officiel onlinebutik.


Der kan dog være mulighed for fjernbestilling, afhængigt af hvor tæt du er på en af deres butikker.

Hvorfor er Goyard svær at købe?

Goyard er svær at købe, fordi mærket begrænser kundernes køb af tilbehør til fire om året, uanset deres status, for at bevare eksklusiviteten.

Hvor mange Goyard-butikker er der i USA?

Der er seks Goyard-butikker i USA, som ligger i New York, Chicago, Dallas, Miami, Beverly Hills og San Francisco.


Disse oplysninger er gældende fra i dag.




Hvor kan jeg købe Goyard-produkter?

Du kan købe Goyard-produkter i Goyard-butikker over hele verden, inklusive deres flagskibsbutik i Paris, samt gennem udvalgte autoriserede onlineforhandlere. Overvej at besøge deres butikker for at få en autentisk shoppingoplevelse.


Hvordan ved jeg, om en Goyard-taske er ægte?

For at vide, om en Goyard-taske er autentisk, skal du kigge efter kendetegn som Goyardine-lærred, præcise syninger og et ensartet varmestempel. Hvis du er usikker, kan du kontakte Goyards kundeservice for at få hjælp.

.

Matilde Stadager Luxury bag expert and writer

Meet the Author


Matilde Stadager - Luxury Bag Expert & Writer 


Matilde Stadager is an expert in the world of high-end and fashion bags. With a great sense of the current trends, she has been a shopping advisor for clients of Collectors Cage for years. Her many years of experience includes doing authentication of products & sourcing designer bags. Matilde knows a lot about the history of the different fashion houses, and bag models. In her writings she shares all her experience with the readers.

Lav en kommentar

Alle kommentarer bliver godkendt før de bliver vist