Guides

Top 50 designer taske brands

Velkommen til din go-to-blog for dybdegående viden om de 50 bedste designer taske-mærker. Uanset om du er på udkig efter dit første eksklusive køb fra et af de bedste håndtaskebrands i verden, eller du ønsker at tilføje endnu en taske til din samling.


I denne blog om de 50 bedste mærker af luksustasker giver vi dig vigtig indsigt i hvert enkelt mærkes unikke designstil og prisklasse.


Deter afgørende at forstå de særlige kvaliteter ved de enkelte mærker af luksushåndtasker for at kunne træffe en beslutning om hvilken taske du ønsker dig. En designertaske er ikke bare et køb; det er en investering og tilføjelse din stil. Her er den baggrundsviden, der sikrer, at din næste designertaske passer perfekt til dig.


Gå på opdagelse i enverden af luksusdesignertasker med os, og træf dit næste valg med selvtillid baseret på din nye viden.

Det vigtigste fra denne artikel om de 50 største mærker af luksustasker

Hvor hver af de 50 bedste luksustaske-mærker ligger prismæssigt.

Hvad gør hver af de 50 bedste designer brands unikke?

Hvilket brand henvender sig til hvilken målgruppe?

Information omkring det bedste designermærke til din næste investering.

Liste over de 50 største mærker af luksustasker:

1. Louis Vuitton

Tag på en rejse gennem luksus med Louis Vuitton, håndtaskebrandet, der blev stiftet tilbge i 1854.


Louis Vuitton er et fyrtårn inden for high fashion og er synonymt med sit monogramm-lærred og deres uovertrufne håndværk , som du finder på mange af deres ikoniske styles tophåndtag.


Mærkets prestigefyldte kundekreds er lige så mangfoldig, som den er global, og tiltrækker luksuselskere fra alle verdenshjørner - fra de kendtes arme til modeentusiasternes skuldre.


Louis Vuitton produkter er tidløse, og prisen afspejler dets status - forvent at bruge omkring et par tusinde og op til tyve tusinde kroner for en taske fra dette modebrand.

A Louis Vuitton vintage bag
@collectorscage

2. Gucci

Gucci har været et højdepunkt inden for luksusmode, siden virksomheden blev grundlagt i 1921 af Guccio Gucci.


Gucci står som et symbol på moderne luksus og former konstant modeverdenen med sine innovative designere.


Med en kundekreds, der spænder over berømtheder, fashionistas og dem, der søger en blanding af moderne stil og klassisk italiensk elegance, er Guccis rækkevidde virkelig global.


Mærkets tilbud henvender sig til et high-end marked med priser, der spænder fra 5 til 25 tusinde kronerfor håndlavede lædervarer.

Vintage Gucci Bag
Billede fra CollectorsCage

3. Hermès

Hermès, der står for det ypperste håndværk inden for luksusmode, begyndte sin rejse i 1837.


Oprindeligt specialiserede de sig i læder til heste, men siden er Hermès blevet en modeinstitution, der er anerkendt for sine udsøgte silketørklæder, håndsyede luksustasker og omhyggelige fokus på detaljer.


De ikoniske designertasker Birkin og Kelly har kronet Hermès som indbegrebet af luksus og gjort dem til en favorit blandt eliten og samlere, der værdsætter designernes dedikation til kvalitet og kunsthåndværk. Hermès henvender sig til et eksklusivt publikum, der værdsætter både ikoniske designs og håndværk.


En Hermès-kreation afspejler den håndværksmæssige ekspertise og sjældenhed, og priserne starter fra omkring fyrre tusinde kroner og op til omkring 100 tusinde kroner for de ikoniske håndtasker.

Brown Leather Hermés bag
@Collectorscage

4. Yves Saint Laurent (YSL)

Yves Saint Laurent, indbegrebet af fransk couture, blev grundlagt i 1961 og blev hurtigt berømt for at revolutionere kvindemoden med den ikoniske 'Le Smoking'-smoking.


YSL er kendt for sit moderne, sofistikerede design, der blander maskulin og feminin æstetik, hvilket gør det til et go-to mærke for selvsikre kvinder og mænd, der tør udfordre modenormerne.


Med en kundekreds, der spænder fra stilbevidste berømtheder til modebevidste business mænd, appellerer YSL til dem, der sætter pris på luksus med kant.


Mærkets prisklasse afspejler dets high fashion-status og starter på fem tusinde og når op i titusindvis af kroner.

Black Yves Saint Laurent (YSL) bag

5. Chanel

Chanel blev grundlagt i 1910 af Gabrielle "Coco" Chanel.


Chanel er kendt for sine tidløse designs, hvor det quiltede mønster og det sammenflettede CC-logo er umiskendelige kendetegn.


Chanels publikum består af modeentusiaster, berømtheder og dem, der sætter pris på sammensmeltningen af klassisk elegance og moderne chic.


Prisklassen for Chanel designertasker varierer betydeligt, fra fyrre tusinde kroner for en taske og op til firs tusinde for ikoniske klassikere som Chanel 2.55 Flap designertasken.

Vintage Chanel Bag

6. Dior

Dior, det berømte franske modehus, blev grundlagt i 1946 af Christian Dior.


Når det kommer til deres designertasker, er Dior kendt for sin tidløse elegance og ikoniske design.


Diors publikum omfatter dem, der sætter pris på sammensmeltningen af klassisk og moderne stil. Mærkets designertasker er en favorit blandt kvinder, der søger sofistikering og raffineret smag.


Prisklassen for Dior designer items varierer, fra et par tusinde dollars for mindre styles som clutches og op til flere tusinde for ikoniske klassikere som Lady Dior og Dior Book Tote Bag.

Dior Bag
Christian Dior-taske i denim

7. Prada

Prada, det italienske modekraftværk, blev grundlagt i 1913 af Mario Prada.


Når det gælder designerhåndtasker, er Prada kendt for sine slanke og minimalistiske designs, der udstråler moderne raffinement. Mærkets karakteristiske nylontasker, som den ikoniske Prada-rygsæk, er emblematiske for deres fusion af luksus og moderne stil.


Pradas målgruppe omfatter modebevidste personer, der sætter pris på underspillet elegance med et strejf af avantgarde. Berømtheder og trendsættere søger ofte mod Pradas kreationer.


Prismæssigt kan Prada-tasker starte fra et par tusinde kroner og op til tyve tusinde kroner for en lædertaske eller nylontaske.

Orange Prada tote bag

8. Burberry

Burberry, det anerkendte britiske modehus, har en historie, der går helt tilbage til 1856.


Burberry er kendt for sit tidløse og ikoniske ternede mønster, som er et symbol på britisk kulturarv. En luksustaske som Burberry Trench blander klassisk stil med et moderne tvist.


Burberrys målgruppe omfatter modebevidste personer, der sætter pris på fusionen af britisk elegance og moderne design.


Med hensyn til prisklasse kan Burberry-tasker starte fra et par tusinde kroner, men går også gerne op over de tyve tusinde kroner for deres avancerede læder- og ternede design tasker.

Vintage Burberry bag

9. Fendi

Fendi, det legendariske italienske modehus, blev grundlagt i 1925.


Fendi er berømt for sit innovative og luksuriøse design . Den ikoniske Baguette-taske er med sin kompakte, men alligevel markante form et vidnesbyrd om Fendis kreativitet og håndværk.


Fendis publikum består af modeentusiaster, der sætter pris på avantgarde-design og kvalitet, og de, der søger en blanding af moderne stil og italiensk luksus, drages ofte mod Fendis kreationer.


Prismæssigt kan Fendi tasker variere fra et par tusinde kroner til titusindevis af kroner for deres high-end og limited-edition tasker.

Closeup of Fendi bag

10. Céline

Céline, det franske håndtaskebrand, blev grundlagt i 1945 af Céline Vipiana.


Céline er berømt for sine minimalistiske og tidløse designs , der er indbegrebet af ubesværet chic. Céline Luggage Tote Bag er med sine rene linjer og karakteristiske vinger blevet et ikonisk symbol på mærkets underspillede luksus.


Célines publikum omfatter modebevidste personer, der sætter pris på raffineret enkelhed og elegance. Mærket appellerer til dem, der søger alsidigt tøj af høj kvalitet , som ubesværet supplerer deres stil.


Med hensyn til prisklasse kan Céline-tasker starte fra et par tusinde kroner og løber også gerne over de titusinde for deres signaturlæderdesign.

Céline bag

11. Jacquemus

Jacquemus, grundlagt i 2009 af den franske designer Simon Porte Jacquemus.


Jacquemus er kendt for sin avantgardistiske og legesyge tilgang til mode , og en af deres bedste designertasker er de ikoniske tophåndtag.


Mærkets publikum sætter pris på dets innovative design og ukonventionelle silhuetter. Jacquemus' tasker er kendetegnet ved unikke former og livlige farver. Dette mærke er en favorit blandt dem , der søger dristige og kunstneriske udtryk i deres tilbehør, og som laver et statement med deres banebrydende design.


Priserne på Jacquemus' tasker varierer, fra få tusinde kroner og op til fem-ti tusinde kroner.

Jacquemus bag

12. Stella McCartney

Stella McCartney, modemærket med samme navn, blev grundlagt i 2001.


Stella McCartney er kendt for sit engagement i bæredygtig og "cruelty-free" mode. Falabella-tasken med den karakteristiske kædebesætning er blevet et symbol på etisk luksus.


Stella McCartneys målgruppe omfatter miljøbevidste personer, der værdsætter bæredygtighed uden at gå på kompromis med stilen.


Med hensyn til prisklasse starter Stella McCartney-tasker typisk fra et par tusinde kroner, men går også op omkring de titusinde kroner for større og mere indviklede designs.

Stella McCartney bag

13. Von Holzhausen

Von Holzhausen, det innovative modebrand, blev grundlagt i 2015 af Vicki von Holzhausen.


Von Holzhausen er kendt for sit engagement i bæredygtighed og sin banebrydende brug af Technik-Læder, et "cruelty-free" og miljøvenligt materiale. Mærkets strømlinede design, som Technik-Leather Tote-tasken, har vundet anerkendelse for deres minimalistiske, men funktionelle æstetik.


Von Holzhausens publikum består af miljøbevidste personer, der sætter pris på et bæredygtigt mærke af høj kvalitet. De, der søger stilfulde, "cruelty free" alternativer til traditionelle lædertasker, tiltrækkes af Von Holzhausens designertasker.


Prismæssigt starter Von Holzhausen-tasker fra omkring et par tusinde kroner og gerne lidt ekstra til for større og mere luksuriøse designs.

Von Holzhausen bag

14. Versace

Det italienske mærke Versace blev grundlagt i 1978 af Gianni Versace.


Versace er berømt for sine modige og overdådige designs, ofte med det ikoniske Medusa-logo og indviklede detaljer. Mærkets tasker udstråler en følelse af glamour og ekstravagance.


Versaces publikum omfatter modeentusiaster, der omfavner maksimalistisk stil og sætter pris på sammensmeltningen af luksus og dristighed.


Med hensyn til prisklasse kan Versace-tasker starte fra få tusinde kroner, og gå op til omkring 10-15 tusinde for deres avancerede og udsmykkede designs.

Versace bag

15. Givenchy

Givenchy, det anerkendte franske mærke, blev grundlagt i 1952 af Hubert de Givenchy.


Givenchy er berømt for sit tidløse og elegante design. Designertasken Antigona er med sin strukturerede silhuet og karakteristiske logo blevet et ikonisk symbol på sofistikeret luksus.


Givenchys publikum omfatter modebevidste personer , der sætter pris på klassisk og raffineret stil, og dem med øje for underspillet elegance tiltrækkes af Givenchys kreationer.


Med hensyn til prisklasse kan Givenchy-tasker variere fra få tusinde kroner, og op til otte-ti tusinde for deres avancerede designerstykker.

Givenchy bag

16. Valentino S.p.A

Valentino S.p.A., den berømte italienske modevirksomhed, blev grundlagt i 1960 af Valentino Garavani.


Valentino er berømt for sit luksuriøse og romantiske design . Rockstud-kollektionen, der er prydet med de karakteristiske pyramideknopper, er blevet et ikonisk symbol på mærkets kantede, men elegante stil.


Valentinos publikum består af modeentusiaster, der sætter pris på en blanding af klassisk og moderne æstetik.


Med hensyn til prisklasse starter Valentino-tasker typisk variere fra få tusinde kroner, og op til tyve tusinde for deres avancerede og udsmykkede design.

Valentino S.p.a bag
Billede fra CollectorsCage

17. Chloé

Chloé, det anerkendte franske mærke, blev grundlagt i 1952 af Gaby Aghion.


Chloé er berømtfor sit bohemeagtige og frisindede design. Designertasken Drew er med sin afrundede silhuet og elegante hardware blevet et ikonisk symbol på den ubesværede og feminine stil.


Chloés målgruppe omfatter modebevidste personer, der omfavner et tilbagelænet, men sofistikeret look, og dem, der sætter pris på en blanding af parisisk chic og charmen fra deres hobo-taske, tiltrækkes af Chloés kreationer.


Prismæssigt starter Chloé-tasker variere fra få tusinde kroner, og op til syv-otte tusinde for deres high-end og designerstykker.

Chloé bag

18. LOEWE

LOEWE, det spanske mærke, kan prale af en rig arv, der går tilbage til 1846.


Det, der adskiller LOEWE, er det upåklagelige håndværk og de innovative designs. Mærkets signaturstykker har ofte en blanding af modernitet og klassiske elementer, hvilket får dem til at skille sig ud i verden af designerhåndtaskebrands.


LOEWE er kendt for sine luksuriøse lædervarer, især sine bedste designerhåndtasker. Mærket er berømt for sit engagement i kvalitet og kreativitet, som det ses i den ikoniske Puzzle and Hammock designertaske.


LOEWE appellerer til modeentusiaster, der sætter pris på en fusion af arv og moderne stil. Deres publikum værdsætter håndværk og unikt design, hvilket gør LOEWE til en favorit blandt dem, der søger karakteristisk luksus.


LOEWEs prisklasse varierer variere fra få tusinde kroner, og op til ti-tusinde, hvilket afspejler mærkets engagement i kvalitet og luksus.

LOEWE bag

19. Bottega Veneta

Det italienske modebrandBottega Veneta blev grundlagt i 1966.


Dette mærke er synonymt med udsøgt håndværk og den ikoniske Intrecciato-vævning, en teknik, der involverer sammenvævning af læderstrimler. Det er en metode, der er blevet symbolsk for Bottega Venetas engagement i håndværksmæssig ekspertise.


Bottega Veneta henvender sig til kræsne modeelskere, der sætter pris på håndværk og subtil sofistikation. Deres publikum søger luksus, der ikke behøver at have store logoer for at blive bemærket.


Bottega Venetas prisklasse starter ved et par tusinde dollars for deres signaturstyles og kan gå op til højere priser for eksotiske lædervarianter, hvilket afspejler mærkets dedikation til kvalitet og håndværk.

Pink Bottega Veneta Jodie bag
Billede fra CollectorsCage

20. Giorgio Armani

Giorgio Armani, det italienske modekraftværk, blev grundlagt i 1975 af Giorgio Armani selv.


Giorgio Armani er kendt for sit klassiske og sofistikerede design. Mens mærket tilbyder en bred vifte af mode, er dets håndtasker ingen undtagelse. Armani-håndtaskerne udstråler en følelse af underspillet luksus.


Giorgio Armani appellerer til professionelle og enkeltpersoner, der sætter pris på klassisk italiensk stil. Publikum søger et raffineret og tidløst taskedesign, der udstråler selvtillid og ynde.


Armani-tasker variere fra få tusinde kroner, og op til 15 tusinde, hvilket gør dem tilgængelige for en bred vifte af forbrugere.

Giorgio Armani bag
Billede fra CollectorsCage

21. Dolce & Gabanna

Dolce & Gabbana, den dynamiske italienske duo, grundlagde deres brand med samme navn i 1985.


Dolce & Gabbana er også kendt for sine ekstravagante og indviklede designs. En taske fra dette mærke har ofte livlige prints, rige udsmykninger og en hyldest til italiensk æstetik.


Dolce & Gabbana henvender sig til modebevidste personer og berømtheder, der sætter pris på en blanding af luksus og dristighed. Deres publikum ønsker at sætte et statement med Dolce & Gabbanas bedste designertasker. Mærket tilbyder et bredt spektrum af valgmuligheder for dem, der ønsker at omfavne italiensk glamour.


Priserne for en Dolce & Gabbana designertaske varierer fra få tusinde kroner, og op til tyve tusinde i nogle tilfælde.

Dolce & Gebanna bag
Billede fra CollectorsCage

22. Angela Roi

Angela Roi, en relativt ny aktør på modescenen, blev grundlagt i 2013. Det, der adskiller dette mærke, er dets urokkelige engagement i etisk og bæredygtig mode.


Angela Roi har skabt sig et navn med sin kollektion af veganske lædertasker, der beviser, at luksus kan forenes med etiske værdier.


Mærkets tasker er ikke kun stilfulde, men også miljøbevidste og appellerer til dem, der sætter pris på bæredygtighed uden at gå på kompromis med luksus.


Angela Rois prisklasse er tilgængelig, med tasker, der varierer fra få tusinde kroner, og op til otte-ti tusinde.

Angela Roi bag
Billede fra CollectorsCage

23. Bulgari

Bulgari, det anerkendte italienske mærke, kan prale af en historie, der går helt tilbage til 1884.


Bulgari er kendt for sine udsøgte smykker, Bulgari har udvidet sin rækkevidde til verdens designertasker og bringer sin tidløse elegance til en ny dimension.


Bulgari appellerer til personer, der sætter pris på sammensmeltningen af italiensk luksus og upåklageligt håndværk. Deres publikum værdsætter klassisk elegance med et strejf af overdådighed.


En designertaske fra Bulgari varierer i pris, med signaturmodeller, der starter ved flere tusinde kroner og når højere priser for varer med eksotisk læder og limited edition-varer.

Bulgari bag
Billede fra CollectorsCage

24. Goyard

Goyard, det franske luksusmærke med en historie, der går helt tilbage til 1853, er kendt for sit håndværk og det ikoniske Goyardine-lærred, som er håndmalet af dygtige håndværkere.


Goyard er kendt for sit ikoniske monogram-lærred og sine håndlavede lædervarer. Louis-tasken, som er en favorit blandt modeentusiaster, er et bevis på Goyards tidløse stil og håndværksmæssige ekspertise.


Goyard henvender sig til dem, der sætter pris på arv, håndværk og eksklusivitet. Deres publikum værdsætter klassisk luksus med et strejf af individualitet og tradition.


Goyard-tasker betragtes som luksusinvesteringer med priser, der starter ved flere tusinde dollars for deres signaturhåndtasker og varierer baseret på tilpasning og materialer, der bruges på designertasken. Goyards engagement i håndværk og eksklusivitet afspejles i deres priser.

Blue Goyard Saint Louis tote bag
Billede fra CollectorsCage

25. Polene

Polene, det moderne franske mærke, debuterede i 2016. Det er kendt for sine minimalistiske og alsidige designs, og Polene tilbyder et nyt perspektiv på luksusskuldertasker med et moderne twist.


Polene er kendt for sine rene linjer og funktionelle design . Mærkets Numero Un-taske har vundet popularitet for sin enkelhed og alsidighed, hvilket gør den til en favorit blandt dem, der søger moderne luksus.


Polene appellerer til modebevidste personer, der sætter pris på moderne æstetik og praktisk funktionalitet i deres skuldertasker. Deres publikum værdsætter stil, der problemfrit kan integreres i hverdagsbrug.


Polenes prisklasse er tilgængelig, med tasker fra et par få tusinde kroner. Denne overkommelige pris gør moderne luksus opnåelig for en bred vifte af forbrugere, især dem, der værdsætter æstetik og funktionalitet.

Polene Bag
Billede fra CollectorsCage

26. Alexander McQueen

Alexander McQueen, det britiske modebrand grundlagt af Lee Alexander McQueen i 1992, er kendt for sine avantgardistiske og provokerende designs. Selvom mærket primært er kendt for sit tøj, har det også gjort sig bemærket inden for luksushåndtasker.


Alexander McQueen er berømt for sine dristige og dramatiske designs, der ofte har indviklede detaljer og ukonventionelle former. Mærkets knuckle clutch med dødningehovedbeslag er et ikonisk symbol på mærkets kantede og kunstneriske stil inden for luksushåndtasker.


Alexander McQueen henvender sig til personer, der går ind for kunstneriske og ukonventionelle modevalg. Deres publikum værdsætter innovation, selvudfoldelse og et strejf af rebelskhed i deres stil.


Alexander McQueen-tasker varierer i pris, med muligheder fra få tusinde kroner for en udførlig og statement-skabende designertaske.

Alexander McQeen bag
Billede fra CollectorsCage

27. Michael Kors

Michael Kors, det amerikanske modebrand, der blev grundlagt i 1981, er berømt for sin tilgængelige luksus og moderne design af designertasker. Selvom de tilbyder en bred vifte af mode, er deres bedste designertasker blevet særligt populære.


Michael Kors er kendt for sit moderne og praktiske design. Jet Set-tasken med dens logohardware er en favorit blandt dem, der søger luksus til en overkommelig pris og funktionalitet i hverdagen.


Michael Kors henvender sig til et bredt publikum, der sætter pris på tilgængelig luksus og funktionalitet i deres designertaske. Publikum værdsætter stil, der ubesværet smelter sammen med det praktiske i hverdagen.


Michael Kors tilbyder en bred prisklasse med designertasker fra et par få tusind kroner. Denne overkommelige pris gør luksusmode tilgængelig for en bred vifte af forbrugere, især dem, der søger en stilfuld, men funktionel skuldertaske/håndtaske.

Michael Kors bag
Billede fra CollectorsCage

28. Coach

Coach, et typisk amerikansk mærke, blev grundlagt i 1941.


Coach er berømt for sine klassiske designs, især signaturmonogrammet og læderhåndværket. Mærkets arv og kvalitet har gjort det til et symbol på amerikansk luksus.


Coach henvender sig til personer, der sætter pris på tidløs amerikansk stil og kvalitet. Deres publikum værdsætter tradition, håndværk og et strejf af raffinement.


Coach tilbyder en række priser, hvor en designertaske starter fra et par få tusinde kroner for limited edition eller eksotiske læderstykker.

Coach bag
Billede fra CollectorsCage

29. Kate Spade

Kate Spade, det legesyge, men sofistikerede mærke, blev grundlagt i 1993. Det er blevet synonymt med levende farver og moderne design i en verden af de bedste pungmærker.


Kate Spade er kendt for sine farverige og finurlige designs, ofte med dristige mønstre og unikke former. Mærkets skæve, men stilfulde tilgang adskiller det fra mængden.


Kate Spade appellerer til personer, der har en følelse af sjov og individualitet i deres modevalg . Deres publikum værdsætter legesyge med et strejf af raffinement.


Kate Spade tilbyder en række priser, med tasker fra et par tusinde kroner for en taske til hverdagsbrug til højere priser for limited edition og designersamarbejder.

Kate Spade bag
Billede fra CollectorsCage

30. Dooney og Burke

Dooney & Bourke, et amerikansk mærke grundlagt i 1975


Dooney & Bourke er kendt for sine designertasker i stenlæder, ofte med kontrastfarvet kant og en klassisk æstetik. De holdbare designs har stået deres prøve gennem tiden.


Dooney & Bourke henvender sig til personer, der sætter pris på klassisk amerikansk stil og håndværk. Deres publikum værdsætter tidløs elegance og kvalitet.


Dooney & Bourke tilbyder en række priser, hvor tasker starter fra et par tusinde kroner for klassisk design og varierer baseret på materialer og størrelser.

Dooney and Burke bag
Billede fra CollectorsCage

31. Salvatore Ferragamo S.p.A.

Salvatore Ferragamo S.p.A., det italienske luksusmærke, blev grundlagt i 1927.


Salvatore Ferragamo er kendt for sine raffinerede lædervarer, ofte med ikoniske detaljer som hardware med Gancini-logo . Mærkets arv er rodfæstet i italiensk luksus.


Salvatore Ferragamo henvender sig til personer, der sætter pris på italiensk elegance og håndværk. Deres publikum værdsætter tidløs stil med et strejf af europæisk flair.


Salvatore Ferragamo tilbyder en række priser, hvor en designertaske starter fra et par tusinde kroner for klassisk design og når højere priser for eksotiske lædervarer og stykker i begrænset udgave.

Salvetore Ferragamo S.p.a bag
Billede fra CollectorsCage

32. Calvin Klein

Calvin Klein, det amerikanske mærke, der blev grundlagt i 1968, er kendt for sit minimalistiske og moderne design, der har sat sit præg på mode- og luksusverdenen.


Calvin Klein er kendt for sine rene linjer og moderne æstetik. Logoets hardware og underspillede design definerer deres karakteristiske stil.


Calvin Klein henvender sig til personer, der sætter pris på moderne minimalisme og enkelhed i deres modevalg. Deres publikum værdsætter rent, tidløst design.


Calvin Klein tilbyder en række priser, hvor en taske starter fra et par tusinde for en minimalistisk designertaske og varierer baseret på materialer og kollektioner.

Calvin Klein bag
Billede fra CollectorsCage

33. Jimmy Choo

Jimmy Choo, det britiske luksusmærke, der blev grundlagt i 1996, er synonymt med glamour og luksus . Selvom mærket er kendt for sit fodtøj, har det også gjort sig bemærket i luksusmodeverdenen.


Jimmy Choo er kendt for sit overdådige og glamourøse design, ofte med udsmykninger og luksuriøse materialer. Mærkets tasker udstråler elegance fra den røde løber.


Jimmy Choo henvender sig til modebevidste personer, der søger glamour i højoktan. Deres publikum sætter pris på ekstravagance og raffinement.


En designertaske fra Jimmy Choo betragtes som en luksusinvestering med priser, der starter ved flere tusind kroner for en af deres signaturtasker og varierer baseret på materialer og udsmykninger.

Jimmy Choo bag
Billede fra CollectorsCage

34. Off-White

Off-White, mærket grundlagt i 2012 af Virgil Abloh, fusionerer streetwear med luksusmode. Brandet er blevet berømt for sit tøj, men dets tasker er også blevet meget eftertragtede.


Off-White er kendt for sine urban-inspirerede designs, ofte med dristige logoer og industrielle detaljer. En designertaske fra dette mærke repræsenterer en fusion af street style og luksus.


Off-White henvender sig til et modebevidst publikum, der sætter pris på skæringspunktet mellem streetwear og luksus. Deres publikum sætter pris på kantede og unikke designs.


En taske fra mærket Off-White varierer i pris, med muligheder, der starter fra flere tusind kroner for signaturmodeller og går op til højere priser for begrænsede udgaver.

Off-White bag
Billede fra CollectorsCage

35. Rækken

The Row, det amerikanske mærke, der blev grundlagt i 2006 af Mary-Kate og Ashley Olsen.


The Row er kendt for sit minimalistiske og tidløse design, ofte med rene linjer og materialer af høj kvalitet. Mærkets tasker er indbegrebet af underspillet luksus.


The Row henvender sig til personer, der sætter pris på enkelhed og exceptionelt håndværk i deres modevalg. Deres publikum værdsætter tidløs og underspillet elegance.


The Row tilbyder luksuriøse modetasker med priser, der starter ved flere tusind kroner baseret på materialer og kollektioner.

Black Bag from The Row
Billede fra CollectorsCage

36. Tom Ford

Tom Ford, mærket med samme navn, der blev grundlagt i 2006 af den berømte designer, er synonymt med sensuel luksus og moderne raffinement.


Tom Ford er kendt for sit sanselige design, der ofte byder på dristige detaljer og luksuriøse materialer . Mærkets tasker udstråler moderne glamour og raffinement.


Tom Fordcaters henvender sig til personer, der søger sensuel luksus og moderne elegance i deres designerhåndtasker. Deres publikum sætter pris på dristigt og provokerende design.


Tom Ford tilbyder tasker til priser, der starter ved et par tusinde kroner men varierer baseret på materialer og kollektioner.

Classic black Tom Ford Bag
Billede fra CollectorsCage

37. Mansur Gavriel

Mærket Mansur Gavriel blev grundlagt i 2012 af Rachel Mansur og Floriana Gavriel og har skabt bølger i modeverdenen med sit minimalistiske, men elegante design.


Mansur Gavriel er berømt for sine rene linjer, materialer af høj kvalitet og tidløse æstetik . Den karakteristiske bucket bag og tote bag er blevet ikoniske i luksusverdenen.


Mansur Gavriel henvender sig til personer, der værdsætter underspillet luksus og sætter pris på håndværk. Deres publikum værdsætter minimalisme og tidløs stil.


Mansur Gavriel tilbyder nogle af de bedste designertasker med priser, der starter ved et tusind kroner og går op prismæssigt ved større og begrænsede udgaver.

Brown Leather bag from Mansur Gavriel
Billede fra CollectorsCage

38. Berluti

Mærket Berluti blev grundlagt i 1895 af Alessandro Berluti og er synonymt med exceptionelt læderhåndværk og tidløs elegance.


Berluti er kendt for sine håndlavede lædervarer, især den udsøgte patinafinish . Mærkets sans for detaljer og kvalitet har gjort det til et symbol på luksus.


Berluti henvender sig til personer, der værdsætter læderhåndværkets kunst og søger tidløs elegance i deres accessories. Deres målgruppe værdsætter arv og håndværk.


Berluti tilbyder tasker til priser, der starter ved flere tusinde kroner og varierer baseret på materialer og håndværk.

Brown Leather bag from Berluti with patina finish
Billede fra CollectorsCage

39. Jil Sander

Jil Sander, der blev grundlagt i 1968 af den tyske designer af samme navn, er kendt for sine minimalistiske og smarte designs.


Jil Sander er kendt for sine rene linjer, kvalitetsmaterialer og underspillede æstetik. Deres tasker repræsenterer essensen af minimalistisk luksus.


Jil Sander henvender sig til personer, der sætter pris på moderne minimalisme og en følelse af ubesværet chic i deres modevalg. Deres publikum værdsætter enkelhed og raffinement.


Jil Sander tilbyder varer med priser, der starter ved flere tusinde kroner for en designertaske og varierer baseret på materialer og kollektioner.

Small black shoulder bag from Jil Sander
Billede fra CollectorsCage

40. JW Anderson

JW Anderson, mærket blev grundlagt af Jonathan Anderson i 2008.


JW Anderson er kendt for sine kreative og avantgardistiske designs, der oftehar unikke former og kunstneriske detaljer. Mærkets designertasker er en fusion af kunst og luksus.


JW Anderson henvender sig til modebevidste personer, der søger kunstnerisk innovation og kreativitet i deres accessories. Deres publikum sætter pris på dristige og unikke designs.


JW Andersons tasker varierer i pris, med muligheder fra flere tusinde kroner for en af deres signaturtasker og op til højere priser for limited edition og designersamarbejder.

Small chain shoulder bag made from black leather JW Anderson
Billede fra CollectorsCage

41. Mulberry

Mulberry, et britisk mærke grundlagt i 1971


Mulberry er kendt for sine klassiske designs, især på nogle af deres bedste designertasker, Bayswater- og Alexa-håndtaskerne. Mærkets tasker afspejler britisk raffinement og håndværk.


Mulberry henvender sig til personer, der værdsætter den britiske kulturarv og søger tidløs elegance i deres accessories. Deres publikum værdsætter kvalitet og tradition.


Mulberry tilbyder luksushåndtasker med priser, der starter ved et par tusinde kroner for klassiske modeller og varierer baseret på materialer og kollektioner.

Brown Leather sachel from Mulberry
Billede fra CollectorsCage

42. A.P.C.

Mærket A.P.C. blev grundlagt i 1987 af Jean Touitou.


A.P.C. er kendt for sit underspillede design, kvalitetsmaterialer og minimalistiske æstetik. Mærkets tasker er en blanding af parisisk elegance og moderne enkelhed.


A.P.C. henvender sig til personer, der sætter pris på parisisk stil og søger en følelse af ubesværet chic i deres modevalg. Deres publikum værdsætter enkelhed og kvalitet.


A.P.C. er et håndtaskemærke, der tilbyder priser, der starter ved få tusinde kroner baseret på materialer og kollektioner.

Black Sarah bag from A.P.C
Billede fra CollectorsCage

43. Rimowa

Rimowa, et tysk mærke grundlagt i 1898, er kendt for sit innovative bagagedesign og holdbarhed.


Rimowa er kendt for sine ikoniske aluminiumskufferter med rillede overflader. Mærkets bagage repræsenterer en fusion af design og funktionalitet.


Rimowa henvender sig til rejsende, der sætter pris på innovativt design og søger holdbar og stilfuld bagage. Deres målgruppe værdsætter kvalitet og modernitet.


Rimowa tilbyder luksusbagage med priser, der starter ved omkring syv tusinde kroner for håndbagagemodeller og varierer baseret på størrelser og materialer.

Rimowa Personal bag
Billede fra CollectorsCage

44. Staud

Staud, grundlagt i 2015 af Sarah Staudinger og George Augusto.


Staud er kendt for sine legesyge og moderne designs, der ofte har unikke former og dristige detaljer. Mærkets tasker udstråler en følelse af afslappet sofistikation.


Staud henvender sig til personer, der sætter pris på moderne stil med et strejf af legesyge i deres modevalg. Deres publikum værdsætter individualitet og kreativitet.


Staud tilbyder tasker til priser, der starter ved et par tusind for en af deres designerhåndtasker og går op til højere priser for større tasker og tasker i begrænset oplag.

Staud Tommy beaded fruit salad bag
Billede fra CollectorsCage

45. MCM

MCM, grundlagt i 1976 i Tyskland


MCM er berømt for sine monogramdesigns, ofte med det ikoniske Visetos-mønster . Mærkets tasker repræsenterer en fusion af arv og modernitet.


MCM henvender sig til personer, der sætter pris på luksus med et strejf af urban stil i deres accessories. Deres publikum værdsætter en blanding af tradition og modernitet.


MCM tilbyder luksustasker med priser, der starter ved et par tusind kroner baseret på materialer og kollektioner.

Brown Leather handbag from MCM
Billede fra CollectorsCage

46. Tory Burch

Tory Burch, mærket blev grundlagt i 2004 af den amerikanske designer af samme navn.


Tory Burch er kendt for sine klassiske og preppy designs, ofte med det karakteristiske dobbelt-T-logo. Mærkets tasker repræsenterer en fusion af amerikansk stil og raffinement.


Tory Burch henvender sig til personer, der sætter pris på amerikansk kulturarv og søger tidløs elegance i deres accessories. Deres publikum værdsætter klassisk og preppy mode.


Tory Burch tilbyder luksustasker med priser, der starter ved nogle tusinde for en designertaske og varierer baseret på materialer og kollektioner.

Brown mini T monnogram barrel bag from Tory Burch
Billede fra CollectorsCage

47. Paul Stuart

Paul Stuart, grundlagt i 1938 i New York City.


Paul Stuart er kendt for sit klassiske og sofistikerede design, især sine fine lædervarer. Mærkets tasker afspejler amerikansk håndværk og raffinement.


Paul Stuart henvender sig til personer, der sætter pris på klassisk amerikansk stil og søger tidløs elegance i deres accessories. Deres publikum værdsætter kvalitet og tradition.


Paul Stuart tilbyder luksusstykker, hvor priserne starter ved flere tusinde kroner for en klassisk stil og varierer baseret på materialer og håndværk.

Black Paul Stuart bag
Billede fra CollectorsCage

48. Oscar de la Renta

Oscar de la Renta, grundlagt i 1965 af den legendariske dominikanske modedesigner


Oscar de la Renta er kendt for sit luksuriøse og couture-inspirerede design, ofte med indviklede detaljer og overdådige materialer. Mærkets tasker repræsenterer en fusion af elegance og luksus.


Oscar de la Renta henvender sig til personer, der sætter pris på couture-mode og søger overdådighed i deres accessories. Deres publikum værdsætter luksus og raffinement.


Oscar de la Renta tilbyder luksustasker med priser, der starter ved tusind kroner for signaturmodeller og varierer baseret på materialer og håndværk.

Pink Oscar de la  renta tro bag
Billede fra CollectorsCage

49. Marc Jacobs

Marc Jacobs, grundlagt i 1984 af den amerikanske designer af samme navn.


Marc Jacobs er kendt for sit eklektiske og modebevidste design, der ofte byder på dristige farver og unikke former. Mærkets tasker repræsenterer en fusion af kreativitet og high fashion.


Marc Jacob henvender sig til personer, der sætter pris på dristige og kreative valg og søger high-fashion statements i deres accessories. Deres publikum værdsætter individualitet og unikhed.


Marc Jacobs tilbyder luksustasker til priser, der starter ved et par tusinde kroner for en designertaske og varierer baseret på materialer og kollektioner.

The snapshot bag from Marc Jacobs
Billede fra CollectorsCage

50. Diesel

Diesel, grundlagt i 1978 i Italien


Diesel er kendt for sine kantede og gadeinspirerede designs, der ofte byder på dristig grafik og moderne æstetik. Mærkets tasker repræsenterer en fusion af innovation og urban stil.


Diesel henvender sig til personer, der sætter pris på urban mode og søger kantede og moderne accessories. Deres publikum værdsætter modernitet og dristighed.


Diesel tilbyder luksusdesignertasker med priser, der starter ved flere tusinde kroner for en designertaske og varierer baseret på materialer og kollektioner.

Black Diesel 1DR shoulder bag
Billede fra CollectorsCage

Konklusion

I en verden af dyre taskebrands er en ikonisk håndtaske ikke bare en accessory; det er et udtryk for personlig stil, en investering i kvalitet og ofte en klog økonomisk beslutning .


Rejsen gennem de 50 største mærker af luksustasker belyser mangfoldigheden og rigdommen af valgmuligheder for den kræsne køber. Fra Louis Vuittons arv til Angela Rois moderne tiltrækningskraft - hvert mærke præsenterer sin egen historie, sit eget håndværk og sin egen eksklusivitet.


At kende de forskellige mærker svarer til at forstå de forskellige stilsprog -hvert af de 50 største luksustaske-mærker taler til forskellige lejligheder, behov og udtryk for en selv.


Et informeret valg kræver viden om disse subtile forskelle, de signaturelementer, der adskiller et af designertaske-mærkerne fra et andet.


Vi håber, at viden fra denne top 50 over luksustaske-mærker hjælper dig med at sikre, at din investering overgår trends og bliver et værdsat stykke af din arv - en blanding af kunst og nytte, der supplerer dit liv og din garderobe. I bund og grund er en luksustaske, der er valgt med omhu, mere end en genstand - det er en livslang følgesvend.


Prada handbag

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er luksustaske-mærker?

Luksustaskebrands er kendt for deres materialer af høj kvalitet, håndværk, eksklusivitet og ofte deres lange historie inden for mode. De omfatter blandt andet berømte navne som Louis Vuitton, Gucci og Hermès.

Hvad er trenden inden for tasker i 2024?

I 2024 er der flere håndtaske-tendenser, der gør sig gældende i modeverdenen. Dybe, rige burgunderfarver bliver en dominerende nuance på tværs af forskellige designs. Overdimensionerede designertasker er på vej frem og bevæger sig væk fra de tidligere populære mikrotasker. Metalhardware er også en nøglefunktion, der forvandler enkle designs til luksuriøse statements. Klassiske og retro-stilarter er på vej tilbage med fokus på flap-stilarter og strukturerede pocketbooks. Derudover bliver arbejdstasker mere elegante med et dokumentmappe-look, der kombinerer det praktiske med stil. Dyreprint er fortsat et populært valg til at give håndtasker et modigt touch, hvilket tyder på, at de ikke kun er stilfulde, men også kan være en fornuftig investering.

Er håndtasker værd at investere i?

Håndtasker kan virkelig være en god investering, især hvis man vælger et mærke, der har ry for at bevare sin værdi. De tjener ikke kun et praktisk formål, men kan også holde eller endda stige i værdi over tid. Det gælder især for ikoniske og klassiske designs fra de bedste luksusmærker, som er kendt for deres holdbarhed, tidløse stil og efterspørgsel på gensalgsmarkedet.

Hvilke luksustasker har den bedste gensalgsværdi?

Når det gælder gensalgsværdi, skiller visse luksustasker sig ud. Mærker som Chanel, Louis Vuitton og Hermès har ofte tasker, der bevarer en betydelig del af deres oprindelige pris på brugtmarkedet, og nogle limited edition-modeller eller klassiske modeller stiger i værdi med tiden. Det er altid vigtigt at overveje mærket, modellen og taskens tilstand, da disse faktorer har stor indflydelse på gensalgsværdien.

Matilde Stadager Luxury bag expert and writer

Meet the Author


Matilde Stadager - Luxury Bag Expert & Writer 


Matilde Stadager is an expert in the world of high-end and fashion bags. With a great sense of the current trends, she has been a shopping advisor for clients of Collectors Cage for years. Her many years of experience includes doing authentication of products & sourcing designer bags. Matilde knows a lot about the history of the different fashion houses, and bag models. In her writings she shares all her experience with the readers.

Kommentarer

1 kommentar

Can you provide some genuine sites that you can purchase resale items from?

Darlene

Lav en kommentar

Alle kommentarer bliver godkendt før de bliver vist